Lillafüred. De merre?
Figyelt kérdés
Lillafüredre szeretnék ellátogatni....kisvasút, vízesés stb. Nagyon régen, gyerek koromban jártam arra... Hová érdemes mennem? Ha kocsival megyek, hol tudhatom azt biztonságban? Hogyan közlekedik a kisvasút? Nem akarok úgy járni, hogy nem tudok visszamenni az autómhoz :D Helybeliek segítsetek! Minden értelmes választ előre is köszönök!2010. aug. 2. 00:07
1/4 anonim válasza:
Miskolcról (Papírgyárgyár) Lillafüredre 9,30kor,1145kor,1415kor és 1635kor indulnak kisvasutak
Visszafelé 1045kor,1305kor ,1535kor és 1735kor van
Kocsi:Szerintem a palotaszállónál van őrzőtt parkoló,de nem biztos nem tudom pontosan :s
Látnivalók:
Vízesés,József Attila szobor,Palotaszálló,Anna barlang,Szt István barlang,Hámori-tó,Pisztráng telep Molnár-szikla
remélem segítettem
z
2/4 A kérdező kommentje:
Igen! Köszönöm!
2010. aug. 2. 13:12
3/4 anonim válasza:
Én miskolci vagyok, de nem tudom, hogy az árvíz óta jár-e a kisvasút.Akkor annyira kimosta az eső a pályát, hogy sokáig nem járt.
4/4 anonim válasza:
Csak a kilián-papírgyár szakaszt rongálta meg,ezért indulnak a papírgyártol
alapbol nem ez a végállomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!