Hol nézhetem meg a busz menetrendet?
Figyelt kérdés
Hol tudom meg nézni hogy melyik buszokra lehet csak elővételi jeggyel fel szállni?
Ugye a vírus miatt változtattak ezen is de pontosan nem tudom hogy mégis melyik az a busz amire csak e-jeggyel tudok fel szállni. Elég kellemetlen lenne ha úgy járnék nem veszek előre jegyet és a buszon nem tudnék venni..egyik ismerősöm járt így hogy nem tudott el utazni mert nem engedték a buszon venni..Nagyon fontos lenne köszönöm.
2020. jún. 23. 10:54
1/1 anonim válasza:
www.menetrendek.hu
Azt, hogy hol milyen jegyvásárlási lehetőségek vannak, mindig az adott szolgáltató oldalán van feltüntetve.
A Volánbusz járatain alapvetően tudsz már jegyet venni a buszvezetőtől, de egyes Pest megyei autóbusz-állomásokon a vírus előtti időkhöz hasonlóan kötelező a jegyelővétel a regionális, elővárosi járatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!