Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire nehéz a Füzér-Nagy...

Retoric kérdése:

Mennyire nehéz a Füzér-Nagy Milic körtúra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországi viszonylatban nehéz, mert kimondottan meredek. Mindenképp a kék sáv jelzésen menj felfelé, az a meredekebb, és ugye meredek szakaszokon felfelé menni biztonságosabb.

Én őszi, nyálkás időben voltam fent, mert be akartam fejezni az Országos Kéktúrát. Remek hangulata volt annak, amikor 800 mèteren a felhőalapot elértük, de küzdöttünk a csúszós falevelekkel. Nyáron sem lehet sokkal jobb a helyzet.

ui. Küldj majd képet a kilàtásról, én ugye lemaradtam róla :)

2020. jún. 23. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a terület mennyire megközelíthető tömegközlekedéssel?
2020. jún. 23. 07:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt.
2020. jún. 23. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha a Bodó réten keresztül megyek a Nagy Milicre, az mennyire nehéz?
2020. jún. 23. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Bodó-rét felè egész barátságos, igazából a Nagy-Csata-rét és a Kis-Milic közti szakasz a durva.

A közlekedésre vonatkozó közbekérdezést illetően: Füzér Sátoraljaújhely-Pálháza felől ha nem is túl sok járattal, de megközelíthető. Ám mivel nagyon a határszélen van, az ország nagy részéről nem egy egynapos úticél, főleg tömegközlekedéssel.

2020. jún. 23. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jún. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!