Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Vadálló kövek utolsó szakasz...

A Vadálló kövek utolsó szakasza mennyire veszélyes, ha a sziklásabb utat választom és nem a kis keskeny ösvényt mellette?

Figyelt kérdés
Sokkal szebb a kilátás és megérné felmenni. Képeket is csinálni. A youtube vidókról viszont nehéz megítélni.
2020. jún. 22. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
A sziklák közt emlékeim szerint nem lehet végigmenni, azaz az ösvényről kell kitérőket tenni a sziklák közé. A baleseteket jellemzően a felelőtlenség okozza, tehát megfelelő körültekintéssel nem kell kicsúszástól tartani.
2020. jún. 22. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:

A sziklákra nem tervezek felmenni persze.:)

Arra az útvonalra gondoltam ami kb. egyenesen visz a Prédikálószék ösvényére és nem balra kerülve eléggé a kövek alatt.

2020. jún. 22. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem amire gondolsz, az egy nagyon rövid szakasz, kb ötven méter. Mivel ugyanúgy jelzett turistaút, nem veszélyesebb a másiknál (amit egyébként szintén nem ajánlanék tériszonyosaknak).
2020. jún. 22. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
De egyébként ez a hely osztály- és cserkészkirándulások gyakori célpontja, szóval ne aggódj :)
2020. jún. 22. 21:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen szerintem egyre gondolunk. Legutóbb esett így maradtam a kerülőnél de jó lenne most jobban kihasználni a lehetőségeket.:)

Egyébként azt hiszem ez az ahol a fickó is megy a videóban.

Múltkor majdnem felindultam de aztán láttam meg az ösvényt :D

[link]

2020. jún. 23. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért pont most jut eszébe mindenkinek, hogy ide menjen (pár napon belül kb. az ötödik kérdést olvasom, kböző fórumokon), mikor kifejezetten figyelmeztetés van érvényben, hogy most inkább NE....???
2020. jún. 23. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a szurdokvölgyekre vonatkozik, ez nem sz
2020. jún. 23. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Meghoztak a kedvem. Amúgy itt a Prédikálószék fele már egyedül sem voltam. Mondjuk az a kövek előtti meredek szakasz továbbra sem a kedvencem de megérte feljönni. :)

Meglepő bottal mennyivel gyorsabban es könnyebben sikerült. :)

2020. jún. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!