A Vadálló kövek utolsó szakasza mennyire veszélyes, ha a sziklásabb utat választom és nem a kis keskeny ösvényt mellette?
Figyelt kérdés
Sokkal szebb a kilátás és megérné felmenni. Képeket is csinálni. A youtube vidókról viszont nehéz megítélni.2020. jún. 22. 19:24
1/8 anonim válasza:
A sziklák közt emlékeim szerint nem lehet végigmenni, azaz az ösvényről kell kitérőket tenni a sziklák közé. A baleseteket jellemzően a felelőtlenség okozza, tehát megfelelő körültekintéssel nem kell kicsúszástól tartani.
2/8 A kérdező kommentje:
A sziklákra nem tervezek felmenni persze.:)
Arra az útvonalra gondoltam ami kb. egyenesen visz a Prédikálószék ösvényére és nem balra kerülve eléggé a kövek alatt.
2020. jún. 22. 21:33
3/8 anonim válasza:
Szerintem amire gondolsz, az egy nagyon rövid szakasz, kb ötven méter. Mivel ugyanúgy jelzett turistaút, nem veszélyesebb a másiknál (amit egyébként szintén nem ajánlanék tériszonyosaknak).
4/8 anonim válasza:
De egyébként ez a hely osztály- és cserkészkirándulások gyakori célpontja, szóval ne aggódj :)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen szerintem egyre gondolunk. Legutóbb esett így maradtam a kerülőnél de jó lenne most jobban kihasználni a lehetőségeket.:)
Egyébként azt hiszem ez az ahol a fickó is megy a videóban.
Múltkor majdnem felindultam de aztán láttam meg az ösvényt :D
2020. jún. 23. 00:55
6/8 anonim válasza:
Miért pont most jut eszébe mindenkinek, hogy ide menjen (pár napon belül kb. az ötödik kérdést olvasom, kböző fórumokon), mikor kifejezetten figyelmeztetés van érvényben, hogy most inkább NE....???
7/8 anonim válasza:
Az a szurdokvölgyekre vonatkozik, ez nem sz
8/8 A kérdező kommentje:
Meghoztak a kedvem. Amúgy itt a Prédikálószék fele már egyedül sem voltam. Mondjuk az a kövek előtti meredek szakasz továbbra sem a kedvencem de megérte feljönni. :)
Meglepő bottal mennyivel gyorsabban es könnyebben sikerült. :)
2020. jún. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!