Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tapasztalt kempingezőktől...

Tapasztalt kempingezőktől kérdeznék?

Figyelt kérdés

Na szal én még sohasem sátoroztam most néztem neten fogok rendelni egyet és el szeretnék menni kempingezni majd, csakhogy fogalmam sincs h ez hogy néz ki...

Szal felhívom őket telefonon, és van egy x négyzetkilóméteres terület ahol lehet sátorozni?

És sokan szoktak lenni? mert nem szeretném hogy ilyen sátorpark legyen azért... és ezért mennyit kell fizetni?

2010. aug. 1. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
felhívod, hogy kell-e foglalni, sokan vannak-e. Ha nincsenek csak odamész és felvered a sátrad, ahova mondják. Parcellákat általában lakókocsiknak tartják fenn, a sátrazóknak ki van jelölve egy zöld terület, amin szabadon felverhetik akárhogy. Az ár kempingektől függ, de fejenként olyan 800-2000 (/éj) között szokott kijönni, a hely népszerűségétől függően. Ebben benne van az őrzés, vizesblokkok használata, konyha használata (ha van). Külföldön általában bedobós zuhanyzók vannak, amik egy jelképes összegű érmével működnek (környezetkímélő szemlélet).
2010. aug. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!