Tapasztalt kempingezőktől kérdeznék?
Figyelt kérdés
Na szal én még sohasem sátoroztam most néztem neten fogok rendelni egyet és el szeretnék menni kempingezni majd, csakhogy fogalmam sincs h ez hogy néz ki...
Szal felhívom őket telefonon, és van egy x négyzetkilóméteres terület ahol lehet sátorozni?
És sokan szoktak lenni? mert nem szeretném hogy ilyen sátorpark legyen azért... és ezért mennyit kell fizetni?
2010. aug. 1. 11:20
1/1 anonim válasza:
felhívod, hogy kell-e foglalni, sokan vannak-e. Ha nincsenek csak odamész és felvered a sátrad, ahova mondják. Parcellákat általában lakókocsiknak tartják fenn, a sátrazóknak ki van jelölve egy zöld terület, amin szabadon felverhetik akárhogy. Az ár kempingektől függ, de fejenként olyan 800-2000 (/éj) között szokott kijönni, a hely népszerűségétől függően. Ebben benne van az őrzés, vizesblokkok használata, konyha használata (ha van). Külföldön általában bedobós zuhanyzók vannak, amik egy jelképes összegű érmével működnek (környezetkímélő szemlélet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!