Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan tudnék a lehető legolcs...

Hogyan tudnék a lehető legolcsóbban utazni vonaton?

Figyelt kérdés

Szeretnék minél többet lenni Pesten de másfél órára lakom tőle, legszívesebben felköltöznék de ha tehetném akkor most írnám ki ezt a kérdést. Nagyon szeretek fent lenni, és nagyon sok barátom van fent, de nem rendelkezek sok pénzzel és a fizetésemből félre kell tennem jogosítványra meg újítom fel a szobám. (Azért mondtam el, hogy jobban belelássatok a dolgokba)

Szóval van egy olyan kedvezmények, hogy diákként utazhatok, de biztos tudnék valamit intézni, amivel nem lenne olyan drága a vonat utam. Ígyse drága de minél olcsóbb annál jobb, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül :D szeretném jól érezni is magam, amihez ügye szintén kell pénz, és szeretnék bátrabban, nem görcsölve az árakat nézni mindenhol, hogy hátha nem jut elég a vissza útra. (Neten szoktam megvenni kártyáról, de nem előre, mert mindig kilátástalan hogy melyikkel megyek haza.)

Szeretném megkérni a negatív kommentelőket, hogy ha valami belekötni valója van az alábbiakba, akkor kérlek kultúráltan fogalmazd meg mert máskülönben nem törődök velük és a saját idődet pazaroltad vele.

Segítséget előre is köszönöm! :)

2020. jún. 9. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha diák vagy, akkor javaslom nyárra a vakáció bérletet. [link]
2020. jún. 9. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A diákjegy eleve nem egy rossz ajánlat, hiszen kapásból 50 % kedvezményt ad és ez kombinálható egyes vonatoknál 20, a többinèl 10 százalékos online kedvezménnyel.

A diákbèrlet csak lakohely és oktatási intézmèny között érvényes, de hátha el tudod intézni azt a budapesti lakcímet, ha egyszer sok az ismerősöd.

Ezen kívül a Vakáció bérlet lehet mèg egy kedvező megoldas nyàron.

2020. jún. 9. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Bicikli
2020. jún. 9. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A legolcsóbb ha mással veteted meg a jegyet.
2020. jún. 9. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van munkahelyed BP-n jelentős részét kompenzálják.

Ha van egy kerekesszékes haverod, kísérőnek olcsóbb.

Ha közalkalmazott vagy, szintén.

Diák - már említették.

További kedvezményekért irány a, Elvira oldal, vagy a MÁV start oldal.

2020. jún. 9. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!