Sic Semper Tyrannis kérdése:
Magyarországon látogatható, elhagyatott (para) helyek?
Figyelt kérdés
Főképp az Alföldön érdekelne, mivel ott élek. Fontos szempont, hogy szabadon be lehessen menni.2020. máj. 31. 22:01
3/9 anonim válasza:
Majdnem minden nap feltesznek itt hasonló kérdést, olvass vissza, kérlek!
5/9 A kérdező kommentje:
Én most tettem fel először ilyen kérdést. Ha nem tűnne fel, kint van a nevem, nem anonim felhasználóként írok.
Visszaolvastam, és mindegyiknél hasonlóan "segítőkész" válaszok vannak. Szóval ja, kösz a nagy semmit. :D
2020. jún. 1. 11:32
6/9 anonim válasza:
Mi sem tudunk többet mint ami a szellemvárosok blogon össze van gyűjtve...
7/9 anonim válasza:
Ja, ezzel a regisztrv al először.. 😂😂😂😂
Micsoda véletlen h az előző is pont ugyanitt keresett ilyen helyet! 😁
Ne nézd madárnak a többieket!
8/9 A kérdező kommentje:
#6: mivel eddig nem ismertem ezt a blogot, így ez hasznos. Ha ezzel indítasz, máris bentebb vagyunk :D
#7: nem én írtam ki a többi kérdést, ha nem akarod, akkor ne hidd el. Másrészről hogyhogy "pont ugyanitt" keresett ilyen helyet? Hova írja az ember az utazásról szóló kérdést? A számítástechnika topicba?:D
2020. jún. 1. 11:56
9/9 anonim válasza:
Kérdező, ezen az oldalon másra ne számíts. Nagyon alja, rosszindulatú emberek vannak itt. Tipikus magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!