A Bp. Ti Vidámparkaban mennyibe kerül a csak nappali jegy?
Mert interneten megnéztem 1 oldalt,és ott a TELJES áru jegy: 4700Ft/fő (vagyis ha teljes áru, akkor az éjszakai is benne van nem?)
Egy másik oldalon pedig ez volt:
•A 18 és 20 óra között érkező látogatók részére a belépő karszalag ára 4.700 Ft, amely tartalmazza az éjszakai belépő árát is. (Na igen és ha 18:00 óra előtt megyek, akkor nem ennyi?)
Vagy akkor ez a csak nappali,hogy 18:00 előtt megyek,és megveszem a teljes áru jegyet,4700Ft/fő(úgy h benne van az éjszakai jegy ára is),és akkor ha 20.00 óra előtt elhagyom a vidámparkot visszakapok 30%-ot mivel kifizettem az éjszakai jegyet is,de nem maradttam éjszakára.
Ez azt jelenti?:
•Azon látogatók, akik 18 óráig megvásárolják az aznapra érvényes nappali belépő karszalagot, a sértetlen karszalag csuklón történő felmutatásával - mely karszalagot pénztáros kollégáink vágnak le - az éjszakai belépő árából 30% kedvezményre jogosultak.
Na remélem értitek, hogy mit akarok kérdezni...hogy van e olyan hogy csak nappali jegy,mert csak ezt a 4700Ft/főset találtam de én ebből azt vettem le h ez tartalmazza az éjszaki jegy árát is.Vagy pedig csak éjszakait találtam: 2990Ft/fő
Azért kéne gyorsan,és azért fogalmaztam kicsit ilyen furcsán, mert 13 éves vagyok,és 2 b-nőmet elvisszük a hegyekbe nyaralni,és úgy tervezték a szüleim,h kalandparkba megyünk,de mivel útbaesik a vidámpark,és mivel még ott nem voltam,kalandparkabn meg már többször voltam, azt találtuk ki a b.nőimmel,hogy mért nem állunk meg inkább visszafele a vidámparkban, a kalandpark helyett.
Csak még mielőtt ezt az ötletet felvetem a szüleimnek,h inkább menjünk vidámparkba + 2 fővel,előtte meg akarnám tudni az árát,hogy ne egy 2xannyi összeges szórakozást vessek fel,mint a a kalandpark.Mert hát a kalandpark is jó,de ha a vidámpark is kb. annyi, akkor inkább az :DD
Még ma legkésőbb h.napra jó lenne ha válaszolnátok,hogy még ha jó is azt ötlet át tudják szervezni a szüleim a programot
4700 a napijegy, amivel nem maradhatsz éjszaka, egyszerűen ha a karodon van, akkor 30% kedvezményt kapsz az éjszakai jegy árából (ha még maradni akarnál és vennél)
Ha 18:00 után érkezel értelemszerűen csak pár órát tudnál maradni így nem olcsóbban kapod a jegyet, hanem azzal maradhatsz éjszaka is ugyanúgy 4700ért
Az éjszakai jegy csak éjszakára szól és annyi amennyi.
Érted amit írtam, vagy leírjam kicsit részletesebben. Bár szerintem érthetően fogalmaztam.
TEHÁT 3 féle jegy van:
1, NYITÁSTÓL ZÁRÁSIG (20:00ig): 4700 HUF (azt hiszem azt írtad) +kedvezményesen válthatsz éjszakai jegyet
2, KOMBINÁLT 18:00-tól éjszakáig szintén 4700 HUF
3, ÉJSZAKAI JEGY: 2900 HUF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!