Mit csinaljak a Nyugatinal par orat?
Budapestre kell utaznom jovo heten hetkoznap.
Elobb megyek vonattal, hogy a vonatkesest kikuszoboljem.
Ha idoben erkezek akkor a delutani dolgomig kb 2.5-4 oram lesz.
Mit ajanlanatok mivel toltsem el az idomet.
Ferfi vagyok a ruhabolt latogatas nem opcio.
Koszonom
Kedves elso!
Koszi szepen! :)
A WestEndben sok mindent lehet csinálni normál esetben. Most nem tudom, mi van nyitva, de azért már nyitnak szerencsére sorban a boltok. És nemcsak ruhát lehet ott venni, mindenféle van ott.
Az első által ajánlott séta is jó ötlet, persze ha jó idő lesz. Sajnos az étterem is csak úgy opció, mivel beülni sehova sem lehet még, csak külső asztalokhoz.
Ha tényleg ilyen sok időd lesz, és szép idő aznap, amikor jössz, akkor szerintem ne a Nyugatinál császkálj, inkább menj a Margit-szigetre, ahogy mások is ajánlották. Vagy pont a Westend bejárata elől indulnak buszok, az egyik (nem tudom hirtelen, melyik) elvisz a Pál-völgyi cseppkőbarlanghoz, de nem tudom, már nyitva vannak-e. Az is belefér 2,5 órába.
Ha mindenképp a Nyugati közelében maradnál, akkor a Westend tetején van egy terasz/kilátó rész, én oda kiülnék egy vödör fagyival :)
Magyar látnivalók - app segít.
Van lépés távolságban jó néhány látnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!