Alsónémedi milyen hely? Vannak itt akik ott laknak?
Figyelt kérdés
Milyen ott az élet, kirándulni mennék egy napra2020. máj. 15. 12:11
1/7 anonim válasza:
És miért pont oda?
Van egy nagy logisztikai központ, azon kívül kb. semmi...
2/7 A kérdező kommentje:
majd ha lehet akkor megyek mert még vírus van
2020. máj. 15. 12:29
3/7 anonim válasza:
Öööö…. és gondolod, hogy pár hét múlva hirtelen lesz ott középkori templom, vagy kastélyszálló, egyéb látványosság? :-D
4/7 anonim válasza:
Van egy fagyizó, szántóföldek, belterjes parasztok, román vendégmunkások, egy csomó logisztikai központ, mit lehet ott kirándulni? Ott nőttem fel, ott éltem 20 évig, kb nincs ott semmi.
5/7 anonim válasza:
jó hely, én és 8, 10 éves kislányommal lakunk itt, barátnöm Fejér megyei, nincs hajam, kopaszka vagyok, ott voltam a kislányaimmal 2019 május gyereknapon itt Alsonémedin, imádták az alma együttest, még sorba is álltak aláirásért
6/7 anonim válasza:
Habár nem ez volt a kérdés😂, de igen érdemes ide költözni csendes, szép sok rendezvény van, bármely korosztály számára 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!