Melyik a kedvenc magyar városotok és miért?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 21:16
1/13 anonim válasza:
Tősgyökeres budapesti nő vagyok. Nekem a kedvenc magyar városom Eger. Hogy miért? Mert megvan a maga bája, szépsége.
2/13 anonim válasza:
Budapest. Az egyetlen magyar város, ahol nagyjából minden van. Szeretem még Sopront, Egert, Pécset, meg Szekszárdot (ezt mondjuk inkább a környék miatt).
3/13 anonim válasza:
Nyíregyházi vagyok, én nagyon szeretem, de a kedvencem Szeged.
5/13 anonim válasza:
Szeged az a város annyira rendben van, mintha nem is Magyarországon lenne.
6/13 anonim válasza:
Nocsak Brasco, tolnait tolnál?
Nekem Szeged nagy kedvencem, de Pálháza is tök jó, mert annyira kisváros, hogy az bizony falu - mégis van pl Belvàrosi Kávéháza!
7/13 anonim válasza:
Budapesten születtem, és nagyon szeretem a szülővárosomat. Bár sok probléma is akad, számos gyönyörű hely van a fővárosban, ahol annak is érdemes elidőznie, aki egyébként itt él. Körbesétálni a Gellért-hegyet, felmenni a Bazilika tetejére, letekinteni a Várról a Dunára, sétálgatni az Andrássy úton vagy a Ligetben, vagy egyszerűen csak elcsodálkozni az épületek szépségén, még akkor is, ha nincsenek a legjobb állapotban. Szeretem a város pezsgő kulturális és éjszakai életét is, amit sajnos, megállított egy rendelet.
10/13 anonim válasza:
Sopron, mert a legszebb, leghangulatosabb, legzöldebb város Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!