Próbáltam neten de azt írja erre az útvonalra nincs online jegy.
Vagy van valami applikáció?
Falun vagyok jelenleg és városba szeretnék menni.
2020. máj. 6. 09:57
1/6 anonim válasza:
követem
nekem is azt írja ki miután a városokat megadtam, hogy
"az Ön által választott viszonylatban internetes menetjegy vásárlás nem lehetséges"
Hogyan kell kezdeni? Én csinálok rosszul valamit, vagy az oldallal van épp most valami gáz?
2020. máj. 6. 10:06
2/6 anonim válasza:
OTP SIMPLE app.
Ha nincs konkrét megálló, akkor a menetrend alapján nézd ki a távot, és arra kell venni a jegyet. Turi tamásnak van róla videója, csak nem ugrik be a címe.
2020. máj. 6. 10:14
3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen jó lenne tudni. Mert így falun ragadtam , nem tudok hazajutni.
Buszon derült ki hogy nem tudok sehol jegyet venni és hát
2020. máj. 6. 10:17
4/6 anonim válasza:
otp simple, nem faluk között veszed hanem kilométerre. Az appot az állatkertben csimpánzokkal tesztelték ők is tudtak jegyet venni, így nektek sem kéne hogy gondot okozzon.
2020. máj. 6. 10:57
5/6 anonim válasza:
Nem útvonalra, hanem kilométerre tudsz csak jegyet venni, a távolságot neked kell kikeresni a menetrendből (pl. menetrenek.hu). Az érvényesség kezdetét a busz INDULÁSI időpontjára állítsd be!
Turi Tamás - Sorban állás pokol. Vagy a Tüdőszűrős. A Youtube-on keress rá!
Ezek közül valamelyik videóban mondja el, hogyan kell.
2020. máj. 6. 11:00
6/6 anonim válasza:
Simple, vagy Közlekedési Mobiljegy app. Ugyan az a kettő, csak a Simple appnak több funkciója van. A városok lisájából az első, Helyközi opciót kell választani, majd a jegy típusát (teljesárú, kedvezményes, vagy bérlet). Ezután a megfelelő távolságot kell kiválasztani, ha már utaztál a vonalon tudod, mennyibe kerül a jegy, azt válaszd. Ha nem, akkor a menetrendben nézd meg a távolságot és a legkisebb olyat válaszd amibe belefér (pl ha a menetrendben 22 km van, a 25-ös jegyet kell venni). Az érvényesség kezdetét a busz indulására kell állítani. Ezután ne lepődj meg, nem fog még megjelenni a jegyeid között, hanem a "még nem érvényes" listán lesz, míg el nem jön az idő. Ha ellenőr jön, ki kell választani a jegyet, majd "jegykód felmutatása ellenőrzéshez". Egy QR kód jelenik meg, ezt olvassa le a készülékével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!