Biatorbágyra utaznék vonattal, pesten keresztül. Büntetnek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm igazoltan munka után utazott Pest megyébe haza, tudta igazolni a melót, mégis megbüntették azonnal. Ezt kikerülve vonattal utaznék pest megyébe, utána haza. Kérdés az, hogy büntetnek, vagy ez csak riogatás? Leginkább tapasztalat érdekelne, nem agymosottak válasza! Köszi2020. máj. 5. 12:42
1/5 anonim válasza:
Hülyeség. Ha tudta igazolni, hogy dolgozni volt, amit megjegyzem nem kell, mivel elmondták egy hónapja is, hogy nem kell igazolás ehhez, így nehezen tudom elképzelni.
2/5 anonim válasza:
Ha tudta igazolni, hogy munkából jön, miért büntették meg?
(gyk: Dolgozni kijárási korlátozás alatt is lehet)
Ha nem vagy feltűnő, nem kötekednek
3/5 A kérdező kommentje:
Én csak annyi infót kaptam, hogy ment haza, és figyelmeztetés nélkül azonnal kiállítottak neki egy csekket, hogy fizesse be, mert elhagyta a megyét, ahova be is van jelentve, és másik megyébe ment dolgozni.
2020. máj. 5. 21:41
4/5 anonim válasza:
Továbbra is tartom, hogy rád akartak ijeszteni. Budapestet és Pest megyét is el lehet hagyni alapos indokkal. Szóval csak úgy önmagában a megye elhagyásért nem büntetnek.
5/5 anonim válasza:
Valami nem kerek itt. Május 4. óta Pest megyén kívül nem kell semmilyen indok ahhoz, hogy szabadon elhagyd az otthonodat és nincs az sem a rendeletben leírva, hogy tilos volna beutazni Pest megyèbe. Míg ha Pest megyéből indulsz , mert ott élsz, a munkavégzés világosan fel van tüntetve a lakhely elhagyásának alapos indokakènt a rendeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!