Miért ilyen ronda város Budapest?
#8! Ki mondta hogy lány vagyok drágám?
16. kerületnél is vannak ám jobb helyek ha hiszed, ha nem, egyszer gyere át Budára. 😀😀
12. kerület jobb és drágább is.
De Pesten nagyon jónak számít a 16, talán még a 14 is
Kérdező, ezt minden hónapban eljátszod, hogy kiírod magadból?
Javaslom, hogy menj el Párizs vagy Brüsszel, stb. stb. egy-egy kerületébe, és sikítva fogsz hazamenekülni a gyönyörű fővárosodba!
:-DDD
Minden nagyvárosnak vannak lepukkant részei... De te csak azt akarod meglátni, hogy világgá kürtöld a szelektív látásodat, és beszűkült tudatállapotodat...
Szerintem nem ártana szakemberhez fordulnod.
Én (szerencsémre) megtehettem és elköltöztem - de nem csak Budapestről hanem Magyarországról.
És VÉGLEG.
Nem akarok visszatéri oda soha - még látogatóba sem, ha nem muszáj.
Őszinte vagyok: Utálok ott lenni, nem birom a társadalmat, az embereket, a viselkedésüket.
Jól tetted, ne is gyere vissza 😀
Nem hiányzol senkinek
Csak kacarázhatok rajtad frusztrált kispályás.
Én Floridában két házzal élem életem (az egyik - a kisebb - eladó), te Mo-n a panelben tengeted hátralevő napjaid a sok etikátlan bunkó és tahó között, a rendőrállamban.
Vajon ki járt jobban? Te ott, vagy én itt?
Ha komoly beteg leszel ki fog meggyógyitani?_ Az ottani orvosok? A krémje már eljött onnan... Reménykedj hogy nem az otmmaradt zacc egyike fog kezelni aki kinyir, mert inkompetens...
Irigykedj (szokásos magyar módra) te szerencsétlen... Azért fogsz MINDIG ottmaradni abban a bűzös mocsárban, de az okosabb(!), értelmesebb és élelmesebb eljön, vagy MÁR eljött.
A város valójában nagyon szép, habár lerobbant.
Az ottlakók akik nem szépek - és ez nem a külsőre értendő hanem a belsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!