Hova menjünk nyaralni?
Figyelt kérdés
úgy gondoltuk vagy elmegyünk sátrazni vagy bérelünk valami nyaralót vagy ilyesmit :) A Balaton környékén. nemt udtok valami jó , olcsó helye, esetleg ahol elfogadnak üdülésicsekket ? ja és 4-en vagyunk 2gyerek-2felnött :)2010. júl. 28. 13:47
1/1 anonim válasza:
Zamárdi, Balatonföldvár szerintem. Én most jöttem haza Zamárdiból, nem drága. Pl. pizza-ztunk és 700 Ft vot egy nagy adag, ráadásul finom is volt. Az üdítők kicsit drágábbak, de ugye van Tesco, Lidl, CBA, ahol normális áron hozzá lehet jutni az ilyenekhez.
Zamárdi egyébként elég csendes, nem a legnagyobb ott az élet, viszont közel van Tihany, és az egyszerűen gyönyörű. :-) Mindenképpen menjetek el oda, mert megéri.
Jó nyaralást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!