Júl 1-8. nyaralást lemondanátok vagy nem?
Figyelt kérdés
Balatoni apartman, a tulaj azt mondta hogy szerdáig kell eldöntenem. Az előleg 90%-át visszautalja, ha szerdáig lemondom.2020. ápr. 27. 11:34
1/7 anonim válasza:
Én nem mondanám le szerintem addigra lesznek enyhítések. Balaton partján lakom de az itteni vállalkozások is bíznak benne és készülnek a szezonra
2/7 anonim válasza:
En lemondanam es inkabb elmennek horvatorszagba nyaralni legalabb kicsit segitenel nekik talpra alni.
3/7 anonim válasza:
Persze, Horvátországba... mi sem egyszerűbb, mint külföldön tájékozódni egy ilyen napról napra változó helyzetben. És ne legyenek illúzióink, Kovidka itt lesz velünk mèg jó ideig.
De egy rugalmasabb lemondási feltételekkel dolgozó, nem feltétlenül balatoni szállással érdemes számolni.
4/7 anonim válasza:
Átfoglalni nem lehet? Még ha aug 1-8-ról volna szó, akkor azt mondom, hogy biztosan tudsz menni, de július eleje? Hááát...nem is tudom.
Vagy mondd le, és újra lefoglalod, ha mondjuk 2-3 hét múlva meggyőződsz, hogy el lehet már majd menni július elején.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha lemondom nem tudom újra lefoglalni mert népszerű apartman, át tenni sem tudom mert a többi időpontja tele van.
2020. ápr. 27. 15:24
6/7 anonim válasza:
ne mondd le en a juniusit se mondtam le gondolj bele mar hetfotol nincs is korlatozas a Balcsin meg mi AZ hogy csak a 90 % at adja vissza nyereszkedni akar rajtad aztan masnak imadja 100 % on
7/7 anonim válasza:
Szerintem se mond le, nyitnak a strandok, folyamatosan oldják fel a korlátozást, júliusra biztos lehet menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!