Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mekkora bírságot kapok hogyha...

Mekkora bírságot kapok hogyha hétvégén kicsit lemegyek napozni Balatonra egy szabadstrandra?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 12:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Rád szólnak, hogy menj haza. Büntetést szerintem nem kapsz.
2020. ápr. 29. 12:09
 22/25 anonim válasza:

Maradj otthon! Elég sok megbetegedést és halálesetet eltitkolnak, nem kell növelni a számokat. Valóban ennyire fontos neked az, hogy napozhass? Úgyis be vagy zárva, senki sem fog látni.

Az egyszerre túleséssel az a baj, hogy a társadalmunk nem "a gyengék meghalnak" alapon óhajt működni, ezért a kórházakat nem akarják hirtelen leterhelni, hogy el tudják látni a sürgős segítségre szorulókat.

2020. ápr. 29. 17:05
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha már okos nem vagy ne okoskodj. Idősotthonokban hullanak. Nem fog senki még hónapokat a 4 fal között leélni.
2020. ápr. 29. 17:27
 24/25 Meton ***** válasza:
A többség szerencsére otthon marad. Azt nem fogod fel, hogy nem kell közvetlenül bemenned z idősotthonba, elég, ha az bemegy, akit megfertőztél. Másrészt nem csak az idősotthonokban terjed a betegség, hanem mindenhol. És meg tudod nekem magyarázni, hogy miért terjed a betegség, ha mindenki betartja a szabályokat? Nem hinném, mert pont azért terjed, mert néhányan nem hajlandóak otthon maradni. Azon kívül figyelmedbe ajánlom a halálozási rátát, ami az ismert adatok alapján közel 30%-os, vagyis minden harmadik ember meghal. Lehet felállítani elméleteket, hogy kire halálos, de a lényeg, hogy szinte mindenkire.
2020. ápr. 30. 08:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

". Azt nem fogod fel, hogy nem kell közvetlenül bemenned z idősotthonba, elég, ha az bemegy, akit megfertőztél. Másrészt nem csak az idősotthonokban terjed a betegség, hanem mindenhol."

Pontosan: van 2 egészségügyis barátnőm, ha én tünet nélkül megfertőzöm őket, akkor máris elviszik mindenhová és átadják a betegeknek, akik nem is voltak megfertőződve. Vagy fordítva - én kapom el tőlük.

Sajnos nagyon sokan éppen tesznek a dologra: ma a Lidlben egymás hegyén hátán álltak az emberek, kb. 20-30 cm-re egymástól. Persze a pénztár előtt már ott a távolságtartó matrica, de jóval több ember volt, hosszú sor állt - úgy kellett megkérnem a mögöttem lévőt, hogy ne álljon a nyakamba :-)

2020. ápr. 30. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!