Mi lesz a legeslegelső dolog, amit a karantén felszabadítása után teszel?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 19:32
11/23 anonim válasza:
Konditerem lesz az első utam és 5 órán keresztül fogok edzeni
12/23 anonim válasza:
Mégis melyik intézkedést tekinted a “karantén felszabadításának”? Ugye van egy sor intézkedés, amiket hoztak , ezek egy része nyilván tovább lesz érvényben, mint mások. Például valószínűleg előbb lehet majd kiskocsmába menni, mint meccsre vagy koncertre.
13/23 anonim válasza:
Én csak simán röhögni fogok mindenkin itthon,hadd menjen csak mindenki egy kupacba,az lesz a legjobb..
14/23 anonim válasza:
Van karantén? Eddig csak úgy tudtam kijárási korlátozás van. Jó tudni, akkor ma már nem is indulok melóba. Köszi.
15/23 anonim válasza:
Nincs karantén Magyarorszagon.
16/23 A kérdező kommentje:
Magyarországon minden van.
2020. ápr. 16. 09:03
17/23 anonim válasza:
Kivéve az általános karantént. Vannak személyek, akiket okkal karantén alá hekyeznek, de alapból Magyarorszagon nincs karantén. Azt csinálsz, amit akarsz.
18/23 anonim válasza:
Hát én tuti nem megyek egy kupacba. Bérelek egy kerékpárt, egész nap tekerek, majd a lakóhelyemhez közel beülök egy pub-ba.
19/23 anonim válasza:
Nagyjából ugyanaz, amit most csinálok. Külföldben azért nem gondolkodom, mert nem egyszerre érdemes majd menni bárhová. Ahol előbb szűnik meg a járvány és egyébként szerepel a potenciális célok között.
20/23 anonim válasza:
Aranyos kérdés, de tényleg :D
Talán az, hogy elmegyek az állatkertbe. Már a járvány kitörése előtt azt terveztem, hogy áprilisban húsvét előtt veszek ki szabit és elmegyek az állatkertbe, mert hétvégén ill. a munkaszüneti napokon sokan szoktak lenni és ezt nem szeretem. A hétköznap nyugis lett volna... De mivel zárva van, ki kell várni, hogy megnyíljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!