Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest melyik kerületébe...

Budapest melyik kerületébe költöznétek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
XIV.
2020. ápr. 15. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
egyikbe se
2020. ápr. 15. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
5. 6.
2020. ápr. 15. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Másodikban lakom, nincs az a pénz amiért elköltöznék.
2020. ápr. 15. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
XII.
2020. ápr. 15. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
I. vagy V.
2020. ápr. 15. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
A II. és XII. kerületek a budai hegyvonulatok patinás vidékei. Aki szereti a frissebb, zöldövezeti levegőt, a szép kilátást, cserébe elviseli a kaptatósabb lejtős útszakaszokat, annak lelkét minden bizonnyal felemeli a környezeti élmény. Ha befektetésnek szánja, és később talán értékesítésre is gondol szintén nem fog csalódni, mert értékálló az ingatlan ezen a vidéken.
2020. ápr. 19. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Az I., V., VI., VII., VIII.,IX.,X., XIII. kerületben statisztikailag igazolt a sok bűntény, egyedül Siófokban több országos szinten. Ráadásul a levegő szennyezett, a Az utcák bűzlenek az emberi és állati ürüléktől, szeméttől, csövesektől. Én sem faluból származok, hanem megyeszékhelyről, de esküszöm majdnem elhánytam magam, amikor először voltam a fővárosban. A XVII, nagyon kiesik, ennyi erővel pl. Tatáról is bejárhatna az ember vonattal, ami messze élhetőbb hely. A II. és XI. kerületben sok a betörés, szinte alig előzi meg valami országos szinten. A III.,XII., XVI. kerület elfogadható biztonság, tisztaság és levegő minőség szempontjából. A IV. is meglepően biztonságos. Csepel is, bár most meg nem mondom, hogy az hányadik kerület. Huszonvalamennyi szerintem.
2020. ápr. 24. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Csepel 21 XXI

2020. ápr. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!