Most a járvány ideje alatt érdemes BKV járatra bérletet venni?
nem érdemes, eü-szempontból sem
járj inkább biciklivel
Egyrészt a taplóság csimborasszója, a bunkóság netovábbja és az undorító viselkedés jéghegyének a csúcsa, amikor valaki azért vesz csak jegyet, mert "há mi van ha jön az ellenőr?". Azért veszel jegyet/bérletet mert kell, ha már egyszer igénybe veszed a szolgáltatást, feltéve ha nem vagy egy utolsó suttyó tolvaj.
Másrészt ezt a bérleten "spórolást" sose értettem. Spórolsz pár ezer forintot, cserébe non stop ezen aggódsz, hogy mikor jön az ellenőr. Aztán ha egyszer jön, akkor úgy megvág, hogy abból nem egy bérletet tudtál volna venni :) Számold össze, hogy hetente hányszor utazol és hogy ehhez mennyi jegy kéne. Aztán számold ki, hogy ez mennyi pénzbe kerülne és ha olcsóbb mint venni egy bérletet, akkor hozd meg a logikus következtetést és vásárlolj ez alapján.
Spórolni nem lopással kell.
Tudsz venni applikáción keresztül jegyet, bérletet. Szerintem kényelmesebb.
(Én hónapok óta nem találkoztam ellenőrrel. Kivéve a metrólejárónál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!