Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen szállást tudtok ajnánla...

Milyen szállást tudtok ajnánlani Hajdúszoboszlón?

Figyelt kérdés

Augusztus közepén útaznánk. Tudom az interneten sok lehetőség van, csakhogy mind foglalt már. Erdélyből mennénk és nem tudom mennyire biztonságos-e ha úgy indulunk el, hogy nem tudjuk hol fogunk szállni.

Segitenétek kérlek. Valami jó szállás lehetőség? Akár háznál is. Megfizetendő áron.

Nagyon köszönöm a válaszokat előre is.

2010. júl. 26. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ne izgulj, hogy nem fogtok találni szállás, mi már 2éve úgy megyünk oda, hogy nincs szállásunk ahova kivan rakva, hogy szoba kiadó becsengetünk, ha jó ár már visszük is be a cuccokat, ha nem megyünk tovább.

De konkrétan én nem nagyon tudok most mondani jó szállást, rengeteg hotel van ahol 100%-hogy van hely, de ugye ára is van.

2010. júl. 26. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia mi az Aranyoroszlánba voltunk ez egy panzió rendesek a házigazdák és jól főznek mi előszezonban voltunk akkor olcsóbb nem tudom, hogy van-e szabad szobájuk.

[link]

2010. júl. 27. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!