Van itt Nagykállói? A Harangodi-tóval kapcsolatban lenne 1 kérdésem.
Figyelt kérdés
Google maps-en nagyon szimpatikus képek vannak róla, de 1 éves hírek alapján nincs benne víz. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e kilátogatni ide most? Illetve láttam, hogy vmi erdei iskola van a parton,be lehet-e csak úgy menni?2020. márc. 19. 21:14
1/2 anonim válasza:
Az iskola most nem igen működik.
A terv az volt, hogy decemberre befejezik a munkálatokat és újra feltöltik vízzel. Lehet a vírus előtt még megcsinálták.
Van ott egy horgásztanya. Érdemes felhívnod a kezelőjét, egy sima 20-as szám:
+36 20 9216 893
Biztosan megtudja mondani hogy van-e benne víz vagy sem
2/2 anonim válasza:
Én tegnap voltam, sajnos még nincs víz a tóban. Viszont mindig látni rengeteg ürgét :)
Az erdei iskola épületéhez fel lehet sétálni meg körbesétálni, de bemenni nemigen lehet, abban az épületben (ha jól emlékszem) csak a szállás van a gyerekek számára, a közösségi helyek, ebédlő stb lent vannak a Téka tábor területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!