Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogy foglaljak szállást, mit...

Hogy foglaljak szállást, mit ajánlotok, melyik oldalt?

Figyelt kérdés

Egyetem miatt 1-1 éjszakát lent szoktam tölteni az egyetemi városban. Ilyenkor eddig eddig bookingon foglaltam szállást. Most kíváncsiságból ránéztem egy másik hasonló oldalra és ott néhány szállás olcsóbb volt, néhány nem. Volt olyan szállás is, amit régebben bookingon foglaltam, de már nem elérhető ott, a másik oldalon viszont igen.

Egyrészt, szerintetek belföldre melyik a legjobb oldal?

Másrészt, érdemes közvetlenül felvenni a kapcsolatot a kiadóval, hátha kiadja a szállást olcsóbban?

2020. febr. 11. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván érdemes minél több oldalon megnézni a kiszemelt szállàst, hiszen senki sem garantálja, hogy a Bookingon lesz a legolcsóbb. Nézd meg mindig a szállás saját honlapját és esetleg más keresőoldalakat is.
2020. febr. 11. 02:30
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Én booking helyett az airbnb-t ajánlanám. Ott szuper lakásokat lehet kivenni és annyiért vagy olcsóbban, mint a bookingos szálláshelyek.
2020. febr. 11. 09:22
 3/8 subrette ***** válasza:
59%

Ha rendszeresen jársz abban a városban, nézd meg, hogy van-e az egyetemnek kollégiuma, ahol esetleg kiadnak helyeket a levelezős hallgatóknak is (gondolom az vagy).

Nézd meg a helyi hirdetőtáblát, idegenforgalmi irodát, ahol helyben szállásokat szoktak hirdetni. Használd a helyismeretedet, hogy gyakran jársz oda.

2020. febr. 11. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
szallas.hu ??
2020. febr. 11. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig a bookingot használom. Az utóbbi időben meg szoktam nézni a szállás saját oldalát is. Van, amikor még van szobájuk, de már a bookingon nincs.
2020. febr. 11. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Én az Airbnb-t és a Bookingot is használom, egyszerre, mivel néha az egyiken találok jobb ajánlatot, néha a másikon. Úgy is jártam már, hogy ugyanaz a szállás Airbnb-n a hozzáadott költségek miatt 90 euróval drágább volt, mind a Bookingon, szóval jobban megérte az utóbbin keresztül foglalni. Ha figyelsz az értékelésekre és az apró betűs szabályzatra, akkor nem érhet nagy meglepetés.
2020. febr. 11. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én jártam így vidékre egyetemre, kicsekkoláskor lefoglaltam a következő időpontra a szobát a panzióban, amelyik nagyon bevált. Lehet közvetlen is tartani a kapcsolatot a szállásadóval, nem csak foglaló oldalakon keresztül.
2020. febr. 12. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne szállásfoglaló oldalon keresztül foglalj, hanem közvetlen a szállással egyeztess.

Egyrészt lehet, hogy pl. a booking szerint már nincs szabad szoba az adott hotelben, holott még van. Ennek az az oka, hogy a szállásfoglaló oldalak nem kapják meg a hotel összes szobájának értékesítési jogát.

Másrészt mindig közvetlenül a szállásnál foglalva kapható a legjobb áron a szoba.

2020. febr. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!