Hova utaznátok pihenni, várost nézni Magyarországon belül?
Figyelt kérdés
Az okok és érdekelnek, vagy bármilyen programajánló, látványosság, étterem stb. :)2020. febr. 9. 16:05
1/8 anonim válasza:
Veszprémbe, mivel a legszebb magyar város, vagy Tatára. Természeti értékeit tekintve ez a két város a legszuperebb.
7/8 anonim válasza:
Mi idén 3 helyre megyünk.
Nyíregyháza- Az állatkert miatt
Szeged- Vadaspark+rokonok miatt
Zalakaros- Wellness, meg arra nem volt már vagy 10 éve, mindig csak Békéscsaba meg ilyesmi helyekre megyünk, tehát Kelet felé
Én igazából szinte minden nagyvárosban voltam már Magyarországon, semmi különösebb kedvencem nincs.
Ja, de Budapest. Igaz 20 km-re lakok tőle, de oda bármikor mennék :D Azt imádom.
Amúgy Gyula és Szarvas pl nagyon szép.
De nem tudom hol laktok, az se mindegy.
8/8 anonim válasza:
Mórahalom - Colosseum hotel -wellness
Hévíz - gyönyörű város és nagyon jó a tófürdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!