Erre felé lehet vadkempingezni?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a hely. Tavasszal mennék 1 éjszakára csak.2020. febr. 2. 12:21
1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom belinkelni, de ha beírjátok a Google-be, hogy "Börzsöny", és a 360°-os nézetre kattintatok, akkor rögtön azt a helyet adja ki.
2020. febr. 2. 12:23
2/7 D. Brasco válasza:
Hagyd már ezt a vadempingezes dolgot....mar a sokadik kerdesed vele kapcsolatban miközben az elsőnél kiderült hogy teljesen alkalmatlan és felkészületlen vagy rá.........
3/7 A kérdező kommentje:
Tessék? Nekem ez az első kérdésem az oldalon a vadkempinggel kapcsolatban.
2020. febr. 2. 14:02
4/7 anonim válasza:
Ha nem természetvédelmi vagy magánterület akkor 24 órát ott tölthetsz.
5/7 A kérdező kommentje:
De ha 10 méterrel arrébb megyek, akkor megint 24 órát tölthetek ott, nem igaz?
2020. febr. 2. 15:02
6/7 anonim válasza:
#5: Most írod, hogy csak 1 napra mennél. Ha látják, hogy ott vagy akkor lehet, hogy másnap odanéz az erdész vagy akárki, hogy ott vagy-e még. Persze vannak eldugott helyek, ahol nem jár senki hetekig akár, de az nem véletlen. Nincs ott semmi.
7/7 anonim válasza:
A kutya nem foglalkozik azzal hogy vadkempingezel, a lényeg hogy ne lásson senki, és ne hagyj szemetet magad után.
Én egyszer egy parkban sátoroztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!