Velencei-tóhoz hogy jutok el? Tömegközlekedéssel lehetséges?
Figyelt kérdés
Mondjuk Bp.8kertől ha letudnátok írni2010. júl. 18. 22:22
1/6 anonim válasza:
[link] -n megnézed a menetrendet. Ha budapesti vagy, tuti tisztában vagy a pályaudvarokkal, a megfelelőre elmész, megveszed a jegyet aztán vonatra szállsz:) Ó és ne azt írd be célnak, h Velencei-tó, hanem egy konkrét állomást-várost (Agárd, Gárdony stb).
2/6 anonim válasza:
Elmész délibe vagy kelenföldre, onnan indul vonat óránként. A legelső megálló a tónál Velence. Ha nincs konkrét célod akkor érdemes itt leszállnod.
3/6 A kérdező kommentje:
Kis kikapcsolódás kellene, erre meg szerintem megfelel hogy elmegyek Velence-re és ott tudtommal a strand ingyenes ugye? Igy csak vonatot kell fizetni:)
Strand vizének minőségérő tud valaki valamit mondani?
2010. júl. 19. 09:16
4/6 anonim válasza:
Strand ingyenes. A vízminőség eléggé változó attól függ hol mész be, de Balaton szintjénél azért még jobb.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi:) akkor szerintem jo kikapcsolódás lesz
2010. júl. 19. 11:11
6/6 anonim válasza:
Én most voltam egy hétig a Balcsin és hibátlan volt a víz minősége. Mikor nyakig ért a víz, még láttam a farkam. Tiszta és gondozott strandok, a déli parton sok helyen (90%-ban)ingyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!