Sonemeery kérdése:
Pihenés, kikapcsolódás, ötletek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok könnyű helyzetben. Tele vagyok problémákkal, betegségekkel. Egyedülálló vagyok, nem tartozom a fiatal korosztályhoz. Soha nem gondoltam magamra, mindig azt tartottam szem előtt, hogy a hozzátartozóimnak mi a jó. Nagyon elegem lett, belefáradtam, szeretném, ha egy kicsit én is kiszabadulhatnék a 4 fal fogságából, és nem csak kórházról kórházra járnék, hanem egy pár napot csak magamnak szentelhetnék.Ne haragudjatok, lehet hogy igy nehéz lesz segiteni, de pl. járni csak mankóval tudok, kb. 100-200 métert. Valami olcsóbb wellnes szállóra gondoltam, félpanzióval, kb. 3 napra. Nekem ez lenne az ideális, mivel egy gyönyörű faluban lakom, egy erdő közepén, tehát ez nekem nem újdonság. Olyat szeretnék, ahol valóban ki tudok kapcsolódni, és egy pár napig csak magammal foglalkozhatok. Túl messze nem szeretnék menni, lehetőleg a Dunántúlon legyen. Ha van tapasztalatotok, ötletetek,légyszi segitsetek, köszi!#pihenés #wellnes kikapcsolódás
2019. szept. 30. 19:29
1/2 anonim válasza:
A legjobb, amit ajánlani tudok, hogy menj el a reumatológushoz. Ő be tud utalni gyógyfürdőbe. Minimális térítés ellenében pihensz és kezelést is kapsz.
Másrészt esetleg keress "elvonulásokat" önismereti csoportokat. Kicsit törődj magaddal, az egészséged is javulni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Évek óta járok rehabilitációs kezelésekre, évente 1, esetleg 2 alkalommal is, általában 3 hétre. Sőt, 2017. októbere óta várólistán is vagyok... Csipő, és gerinc is. Idén júniusban lett volna a műtét, de előtte 2 nappal, miután minden szükséges vizsgálat is megvolt, a Dr.úr SMS-ben értesitett, hogy elmarad, majd szól hogy mikor mehetek. Azóta is várom... Na ez csak egy kitérő volt, most konkrétan csak egy pár napos pihenésre gondoltam. Szeretnék egy pár napra elvonulni a világ elől, magam mögött hagyni mindent, és egy kicsit lelkileg feltöltődni.
2019. okt. 1. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!