Milyen helyeket ajánlotok itthon, ami nem túl drága?
Figyelt kérdés
Kb 1 hetes kirándulást tervezünk,de ötletem sincs,hogy hova menjünk.....Kérlek írjatok néhány ötletet,esetleg,ha valaki volt már szép helyen,és tetszett neki,írja meg!Köszike.2010. júl. 15. 09:51
1/5 anonim válasza:
Szajki-tavak. Múltkor volt a TV-ben, egy műsorban, ahol olcsó üdülőhelyeket soroltak fel. Vagy Kékestető, és környéke. Oda el lehet menekülni a meleg elől, rengeteget lehet túrázni, nagyon szép, és szintén nem annyira drága.
3/5 anonim válasza:
Szelidi-tó
Mi 2 éve voltunk a párommal.Nagyon jó!!A tónak nagyon jó a vize.2 nap alatt rendbe jött tőle az ekcémám.Amúgy meg tökéletes pihenésre.Nincs nagy pörgés, de aki kicsit bulizni szeretne annak van disco, azt hiszem kettő is, meg szabadtéri mozi.
4/5 anonim válasza:
A Bakonyban a Rák-tanya.Olcsó,én táborozni voltam ott egy hétig és nagyon jó!
5/5 anonim válasza:
A Szelídi-tó tényleg nagyon jó! Nem drága, jódos a víz, mindenféle bőrproblémát kezel. És imádom, hogy olyan a hely, mint 30 éve. Retro! A Szittyó-téren jó kis utcabálok szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!