Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten fogtál már ki...

Budapesten fogtál már ki rossz szállást?

Figyelt kérdés

Én kifogtam egy c. Putri Silk Road néven, mikor megláttam mennyi c. Van ott és mellette egy c. Pizzéria rögtön sarkon fordultam.

Nem mertem ilyen helyen aludni.

Aztán kétszer annyiért találtam egy VagaBond szállást nagyon jó volt ott két napot tölteni klíma, lift, tv jó fekvés

2019. szept. 2. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te, ez egy 5-ből 2,0-ás, tehát értékelhetetlen szállás, gyakorlatilag munkàs- és garniszálló. Hogy a francba foglal ÉS lepődik aztàn meg bàrki is az internet korában ezen?

Olvass értékeléseket, mielőtt bármit foglalsz!

2019. szept. 2. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Cházár András utcában a Dominik panzió, maga a szállás még csak-csak elfogadható volt, de a folyosón egész éjjel mászkáltak, és az ajtók zárja olyan furcsa, hogy egy jó nagyot kattan, tehát aludni nem sokat lehetett: szükség esetén meg lehet ott szállani, és még aránylag olcsó is. További hátánya, hogy ott zuhanyoztam és megítélésem szerint ott kaphattam el a körömgombát...

Aztán a másiknak a nevét már nem tudom, de nagyon forgalmas autóút mellett volt, és még ráadásul jó sokat kellett odáíg menni villamossal és a hévvel. Maga a szoba egész jó lett volna - apró hiányosság, hogy a fürdőkádhoz nem volt dugó, ezt alufólia galacsinnal pótoltam - de az ablaktól kb 20 méternyire eldübörgő gigantikus forgalom miatt egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni :| A panzió többi szobája más fekvésű, azokban talán lehetséges az alvás is: egyébként csak hallássérülteknek ajánlom, illetve aki megszokta az ilyen jellegű zajdát, mert pl hasonló helyen él (vagy esetleg ha valaki nem aludni akar...)

2019. szept. 3. 01:45
 3/6 qkker1 ***** válasza:
100%

Világos Fogadó

Budapest, Jászberényi út

Idézem a honlapjukra írt értékelésem:

"Folyosón wc szag, a wc-zuhanyzó miniatűr, nem lehet használat közben becsukni az ajtót, a szobában négy fénycső közül egy működik, előtérben nem lehet felkapcsolni a világítást."

2019. szept. 3. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hol volt pontosan?
2019. szept. 3. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Budapest Pillangó utca, kicsit visszább volt egy Tesco.

U de hihetetlen volt, úgy volt lefotózva, hogy csak a felújított részt láttad. Mellette meg oda volt xarva, omlott a vakolat.

2019. szept. 3. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a legszebb környék, pedig már drogos sincs annyi,mint tavaly nyáron!

Sajnos a fotókkal sokat lehet javítani a helyzeten!

2019. szept. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!