Nagyon sürgős! Balatonon keresek szállást hétvégére 4 főre?
Figyelt kérdés
Az utolsó pillanatban lemondták a helyfoglalásunkat. Ez lett volna az ajándék a testvérem névnapjára. Már nagyon várja, nem szeretném, ha csalódna.
Faház, panzió, apartman, 2 szoba 4 fő részére, nem horror árban.
Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze!
Előre is köszönöm!
2010. júl. 14. 09:03
1/6 anonim válasza:
Mondjuk azt is jó lenne tudni , hogy Balatonon körülbelül merre akartok menni. De itt van nagyon sok remélem találsz , sok sikert! [link]
2/6 anonim válasza:
Itt biztosan találsz valamit:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, de a google-t én is ismerem. Ennyire az utolsó pillanatban viszont sehol nem találok, azért tettem fel itt a kérdést. Vagy túl későn van, mert 5 nappal előbb kell átutalni a pénzt, vagy nincs már hely, vagy olyan áron van. Teljesen mindegy, melyik község, város, csak part menti legyen. Tehát konkrét dolgokat várok, nem linkeket, mert ilyet már néztem több százat, ebből sokat hívtam is, de falakba ütközöm.
2010. júl. 14. 10:36
5/6 anonim válasza:
Akkor azt tudom mondani,h menjetek le a Balcsira és személyesen nézzetek szét.
6/6 Somogyi-Magyar Bence válasza:
Kedves kérdező!
Nálunk van kiadó apartman hétvégére Balatonberényben, egy 2 apartmanos nyaraló a strandtól 300 m-re. Az apartmanok 4-5 személyesek. Ár: felnőtt: 2500 Ft/fő/éj, gyermek: 1500 Ft/fő/éj. Kérem ha lehet érdeklődjön telefonon: 06-30-9374174, képeket a következő címen találhat: [link]
üdvözlettel: Somogyi-Magyar Bence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!