Az emberek tényleg szeretik a tenger imitációt a hazai strandokon?
Figyelt kérdés
Nem értem mi a jó benne? Nem jó járni rajta,nem lehet feküdni rajta,nincs árnyék,meleg,koszos. Egy nagy hamutálca az egész. Aki szereti,annak is zöld kezet adok,hisz a kérdésre válaszol.2019. aug. 9. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nem láttam még jót itthon. Talán egyszer a Duna parton. Ott természetes a homok, nem odahordott. Kis büfé bódé, napozóágyak és napernyő. Egészen megjött a nyaraló feelingem.
A Balatonon, Velencei tavon, de még néhány felkapott bányatavon sem éreztem azt, hogy húúú... Béna próbálkozásokat látok odahordott homokkal, meg cserepes pálmafákkal és ezek miatt eszméletlen strandbelépőkkel és megfizethetetlen strand kajákkal.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek, nagyjából pont azt nem hozzák, amiért érdemes tengerpartra menni, cserébe sokkal rosszabb, mint az az édesvízi part, ami nem akar ilyen lenni.
3/4 anonim válasza:
Mi nem, nem is megyünk de sima strandokra sem.
4/4 anonim válasza:
Semmi értelme az ilyeneknek tényleg. Vannak jó próbálkozások azért, ahol jó a homokos bejáró, de mégsincs idegen érzésed. Pl B.Lelle napfény strand. Ott tényleg azért lett kialakítva, hogy a gyerekek beszaladgálhassanak, iszapvárakat építhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!