Klíma ellen hogy tudok védekezni hosszú buszúton?
A legnagyobb nyári melegben utazva, nyári ruhában, papucsban is viszek magammal a táskámban egy vékony zoknit (lábról könnyen felfázom) és egy kendőt a vállamra illetve a nyakamra.
Leszállás előtt persze leveszem. IC is néha túl van hűtve és a fúvókát sem tudom ott elirányítani.
Ha férfi vagy, akkor is arról gondoskodj, hogy a talpad, vállad, nyakad ne hűljön át. Pl vinnék egy nagyon vékony, pamut hosszú ujjú felsőt, amit be lehet kicsire hajtogatni a hátizsákba és a válladra-nyakadra terítheted. Baseball sapka sem nézne ki bután.
én általában kapucnis pulcsiban megyek, abban meg egyszerű, igaz buszozni csak síelésnél szoktam, aminél indokolt is a pulcsi.
nyáron neccesebb lenne, akkor valami lenge sapka, esetleg magasitott nyakpárnát használnék, amire rátudsz dőlni, elfordítva a fejed. ilyenkor talán érdemes a benti ülést választanod, ott az ablakhoz is tudod hajtani a fejed.
Vagy ha alvás is a cél, akkor füldugó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!