Cukorbetegként milyen kedvezmények érvényesek a MÁV-nál?
Hurrá! Nekem van egy cukorbeteg munkatársam, majd ha megyek valahová, akkor őt is viszem, és akkor ingyen utazok.
Ugye ez vicc?
Hogy közlekedési kedvezmény van-e rá, azt nem tudom, de adókedvezményt kaphatsz:
Aki szerint ez egy vicc - ház ezvan. Tényleg nem indokolt ez minden betegség esetén, de van, amikor igen. Fogalmam sincs, hogy állították össze a listát.
Ha a cukorbetegsége adnak, akkor utánanézek, én kicsit kopaszodom, hátha arra is adnak valamit.
Na kedves Kérdező, ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan?
Egyes válaszoló: A cukorbetegség nem nagy ügy? Azért a top tízben benne van a nagy ügyek között. Gyógyíthatatlan, és az életminőségre rosszul hat.
Sajnos az életben maradáshoz szükséges eszközökre adott támogatás is szűkös. Utazási kedvezmény valóban nem jár, de ez hatalmi döntés kérdése, és nem a betegségé.
Kérdező: semmiféle kedvezmény nem jár ezen a címen az utazásban. Adókedvezmény valóban van. Én a cukorbetegségem mellett még laktózérzékeny is vagyok, arra is kapható adókedvezmény.
Amíg középiskolában tanulsz addig jár 90% kedvezmény, és talán utána is lehet valahogy igényelni de azt csak 1-2 évre, ha már 20+ vagy akkor szerintem nem érvényes rád semmi.
A kötekedő válaszolók meg kipróbálhatnák egy hétre hogy milyen is a cukorbetegség, meg milyen az mikor több ezreket kell kiadnod egyetlen doboz tesztcsíkra hogy a cukrod megmérhesd legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!