Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kérjek orvosi igazolást a...

Kérjek orvosi igazolást a HIPP NATAL terhesvitaminról a repüléshez?

Figyelt kérdés
Augusztus végén megyünk nyaralni egy hétre repülővel, viszont kismama vagyok, és a HIPP NATAL 200 ml kiszerelésű folyékony terhesvitamint iszom reggelente. Ez a mennyiség 10 napra elegendő. És ugyebár 2x annyi a mennyiség, amennyit felengednének a gépre egy flakonban. Kérjek róla orvosi igazolást szerintetek? Vagy kisebb mennyiségű gyógyszerrel, vitaminnal nem foglalkoznak?

2019. júl. 13. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

10!

Igen, én már csak tudom. Van még kérdésed?

2019. júl. 14. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Te vagy az orvosa a kérdezőnek?
2019. júl. 14. 12:05
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem. De a terhesvitamin, ami mindenhol kaphato és nem receptkoteles nem az orvosilag indokolt kategória. De hajra, próbálja meg.
2019. júl. 14. 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha az orvosod ad róla igazolást, feltüntetve a szer pontos nevét, illetve a te nevedet, akkor felviheted. Egy orvosi véleményt nem bírálhat felül egy párhetes gyorstalpalót végzett reptéri biztonsági ellenőr.
2019. júl. 14. 12:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál. Meglatjuk, már kinyomtattam az igazolást magyar-angol nyelven :)
2019. júl. 14. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg légyszi mi volt!
2019. júl. 14. 21:35
 17/20 A kérdező kommentje:
rendben, mindenképp, hátha a jövőben másnak is segít ;)
2019. júl. 15. 12:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2019. aug. 4. 14:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hazaerkeztunk, előtte megkerdeztem biztonsag kedvéért a légitársaságot, ők azt a választ adtak, hogy atengedik igazolassal és bontatlan csomagolásban. És úgy is lett. Lehet szerencse is kellett hozzá, nem tudom, Bécsből indultunk, jó fej srácokat fogtunk ki az ellenőrzésnel és a kapunál is. Üdv mindenkinek :)
2019. szept. 8. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:
27%
Köszi a visszajelzést, én mondtam, hogy rendben lesz! A tudatlanok pedig hátha tanulnak belőle, hogy ha valamihez lövésük sincs, akkor abban a témában nem kell osztani az észt magabiztosan...
2019. szept. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!