Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Nyugat-Európa térségében...

A Nyugat-Európa térségében élők tényleg kulturáltabban viselkednek, mint a magyarok?

Figyelt kérdés

A kérdést nem provokációnak szánom, és nem akarom senki magyarságérzését megsérteni. Kíváncsi vagyok csupán arra, hogy a nyugati országokban is ugyanilyen-e az emberek viselkedési módja.

Nem politikai irányzatú a kérdésem, szimplán az emberek hétköznapi viselkedése érdekelne. Főként olyanok hozzászólását várom, akik már éltek huzamosabb ideig nyugaton.

2019. júl. 12. 15:18
 1/4 anonim válasza:
Nem éltem nyugaton viszont az egyik rokonom jelenleg is ott él, londonban, és az ő elmondásai alapján szerintem egyáltalán nem kiemelkedőbb a kúltúrális életük mivel ott már kb 6 náció keveredik egy kerületben ami nagyon nagy kavarodást tud okozni és nem ritka az e miatt történő nézeteltérések ( vallás, világnézet...)
2019. júl. 12. 16:09
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
89%
Mindenhol van kulturált ember meg tősgyökeres bunkó is......es ezt nem feltétlen a földrajzi elhelyezkedes fogja megszabni......de az nagy általánosságban elmondható a nyugati népekről hogy sokkal pozitivabb vilagnezetuk van mint nekunk.,es az emberek sokkal mosolygosabbak!
2019. júl. 12. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Kultúráltabb viselkedésben nem vagyok biztos, mert chipset esznek és sört vedelnek színházban ott, ahol én élek, de segítőkészebbek és türelmesebbek, ez tény.
2019. júl. 12. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Németországban élek majd 10 éve. Vannak normális, békés emberek, és gusztustalan módon viselkedő patkányok is. Az egyik haverom szomszédjában egy mindenki másra szaró olasz család él, a kertjükben dáridóznak egész nyáron, nincsenek tekintettel a 22 óra utáni csend szabályra.

Egy másik haverom lakása alatt négerek éltek, nem dolgoztak, csak a gyereket gyártottán futószalagon. Ormótlan hangon kiabáltak a teraszukon egész nap, míg beközölte a haverom hogy ők így -beszélgetnek el egymással.

De vannak a kulturált emberek is persze.

2019. júl. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!