Az egyik Görög szigetre megyek myaralni. Ugye nem leszek cápaeledel?
Figyelt kérdés
Korfura megyünk a családommal nyaralni. Mostanában olvastam cápatámadásokról és eléggé megijedtem... Mi van ha búvárkodás közben támad meg egy?! Nem szeretnék fiatalon meghalni...😅
Ugye nincs arra esélyem, hogy találkozzak egy emberre veszélyes cápával?
#halál #cápa #tenger #Görögország #nyaralás #Korfu #Adriai-tenger #cápatámadás #Jón-tenger #cápaeledel
2019. jún. 29. 00:23
1/9 anonim válasza:
Nagyobb esélyed lesz, hogy a géped lezuhan ha repülővel mentek, vagy karamboloztok ha kocsival, busszal mentek, vagy kisiklik a vonat ha vonattal mentek. Megnyugodtál a cápák miatt?
2/9 anonim válasza:
De mennyivel előkelőbb a cápa uzsonnájába kerülni, mint pl. egy 100 éves Ikarus alá feküdni?
3/9 anonim válasza:
A családod megmenekül egy drága temetéstől, max egy koszorút dobnak a tengerbe, rajta annyi égő gyertyával, ahány éves voltál.
4/9 anonim válasza:
Nekem a lábam harapták le. De, én gyalog hazajöttem.
5/9 anonim válasza:
Alapvető szabályokat be kell tartani pl hajnalban meg szürkületkor ne fürödjetek, csak olyan helyen fürödjetek ahol vannak mások is. Ha találkoztok is eggel akkor sem kell pánikolni mert nem valószínű hogy megtámad.
6/9 D. Brasco válasza:
A cápál is olvassák a gyakorit,es aki ilyet kerdez azt már várják.....
7/9 anonim válasza:
"Nagyobb esélyed lesz, hogy a géped lezuhan ha repülővel mentek"...
...és pont a cápák közé esel majd...
8/9 anonim válasza:
"Nem szeretnék fiatalon meghalni"
Én pl. öregen sem szeretnék!
(De az sem érdekel senkit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!