Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európa hány országában jártál...

Európa hány országában jártál már?

Figyelt kérdés

Az is szamit ha csak atutaztál. Légtér nem szamit. Izrael, Grúzia stb nem Európa:)

Melyik tetszett a legjobban mint ország?

2019. jún. 24. 06:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Unatkozni tetszik ?
2019. jún. 24. 07:46
 2/12 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
73%

Ausztria, Olaszország, Románia, Szlovákia.

Nem vagyok nagy utazó :D Ezekből ráadásul csak Bécs volt felnőtt fejjel, szóval a többi kevésbé volt mnőségi.

2019. jún. 24. 07:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemetorszag, Olaszorszag, Spanyolorszag, Albania, Koszovo, Ausztria; En sem jartam sok orszagban, csak 6 eddig; Nemetorszag volt a legjobb
2019. jún. 24. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Görögország, Bulgária, Románia, Jugoszlávia, Csehszlovákia, Lengyelország, Ausztria.
2019. jún. 24. 08:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt, hogy melyik tetszett a legjobban?

A görög és a "jugó" tengerpart, Erdély szép tájai, a Kárpátok, nem tudnám rangsorolni, mindegyik másért tetszett.

2019. jún. 24. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Németország, Hollandia, Belgium, Anglia, Svájc, Spanyolország, Olaszország, Görögország, Szerbia, Montenegró, Szlovénia, Horvátország, Románia, Bosznia, Svédország, Ukrajna. Nehéz választani, mi tetszett a legjobban. Talán Erdély.
2019. jún. 24. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6. Vagyok. Lengyelország kimaradt.
2019. jún. 24. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Monetenegro, Szerbia, Románia, Bosznia-Hercegovina. Mindegyik tetszett, mindnek megvan a saját hangulata, ami miatt egyedi. A kedvencem Románia, Erdély gyönyörű tájai miatt.
2019. jún. 24. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Én Izland, Írország, Norvégia, Finnország, Andorra, San Marino és igen, Örmènyország kivételével mindegyik európai országban jártam már. (A Kaukázus tersege földrajzi értelemben Európához tartozik. Ha arra járnál, tudnád, hogy kulturálisan is. Izraelről és Ciprusról már lehet vitatkozni, mert földrajzilag nem indokolt őket Európához sorolni, de kulturális és gazdasági orientációjuk nyomán igen.)
2019. jún. 24. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Anglia, Franciaország, Spanyolország, Belgium, Németország, Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Bosznia-Hercegovina, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Erdély. Átutazásban Szlovénia, és vagy Horvátország vagy Szerbia, nem tudom már hogy mentünk Boszniába. Törökország meg beleszámít..? :D

A kedvencem Spanyolország, de Olaszország és Németország is nagyon szép.

2019. jún. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!