A görög és a "jugó" tengerpart, Erdély szép tájai, a Kárpátok, nem tudnám rangsorolni, mindegyik másért tetszett.
2019. jún. 24. 08:42
6/12 anonim válasza:
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Németország, Hollandia, Belgium, Anglia, Svájc, Spanyolország, Olaszország, Görögország, Szerbia, Montenegró, Szlovénia, Horvátország, Románia, Bosznia, Svédország, Ukrajna. Nehéz választani, mi tetszett a legjobban. Talán Erdély.
2019. jún. 24. 11:06
7/12 anonim válasza:
6. Vagyok. Lengyelország kimaradt.
2019. jún. 24. 11:07
8/12 anonim válasza:
Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Monetenegro, Szerbia, Románia, Bosznia-Hercegovina. Mindegyik tetszett, mindnek megvan a saját hangulata, ami miatt egyedi. A kedvencem Románia, Erdély gyönyörű tájai miatt.
2019. jún. 24. 12:44
9/12 anonim válasza:
Én Izland, Írország, Norvégia, Finnország, Andorra, San Marino és igen, Örmènyország kivételével mindegyik európai országban jártam már. (A Kaukázus tersege földrajzi értelemben Európához tartozik. Ha arra járnál, tudnád, hogy kulturálisan is. Izraelről és Ciprusról már lehet vitatkozni, mert földrajzilag nem indokolt őket Európához sorolni, de kulturális és gazdasági orientációjuk nyomán igen.)
2019. jún. 24. 13:17
10/12 anonim válasza:
Anglia, Franciaország, Spanyolország, Belgium, Németország, Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Bosznia-Hercegovina, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Erdély. Átutazásban Szlovénia, és vagy Horvátország vagy Szerbia, nem tudom már hogy mentünk Boszniába. Törökország meg beleszámít..? :D
A kedvencem Spanyolország, de Olaszország és Németország is nagyon szép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!