Ukrajnába milyen tartózkodási feltetlek vonatkoznak azokra, akik nem először mentek az országba?
Figyelt kérdés
Kb 7 eves voltam, amikor vagy 3-4x is voltam Ukrajnában, most mennek újra, de csak kirándulni kb 1 hetre, ilyenkor más feltetelek vonatkoznak rám?
Linkelem, hogy mit találtam a konzulátusi oldalon
,,Vízum turista célú beutazás esetén:
Magyar állampolgár az első beutazástól számított 180 napon belül összesen 90 napig tartózkodhat vízummentesen. ''
a többedik beutazásnál vajon mi az ervenyes?
köszi előre is
2019. jún. 21. 01:32
1/3 anonim válasza:
Oda van írva, hogy "kivéve ha már 7 évesen járt az országban"?
Ha igen akkor nincs szükséged vízumra, ha nem akkor ugyanazok vonatkoznak rád mint mindenki másra.
2/3 anonim válasza:
180/90 napos szabaly. Szoval ha most nem het eves es mit tudom en 3 honapos koru vagy, akkor senkit nem erdekel. Az szamit hogy az adott 180 napos periodusban max 90 napot tartozkodhatsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy ertettem, hogy egy ,,elet alatt'' aki nem először megy, arra talán más vonatkozhat xD
köszi ;)
2019. jún. 21. 03:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!