Igaz hogy Görögországban vékonyak a WC csövek?
Figyelt kérdés
Az utazási iroda Leptokariába intézett utazást de azt mondta hogy vigyünk zsakukat is mert ott vékonyak a csövek és eldugulna mindjárt a WC... Megtörlés után zsakuba kell rakni a használt WC papírt... Teljesen kiakadtam.2019. jún. 18. 22:07
1/9 anonim válasza:
Görögországban nem dobják a vécébe a papírt, mindenhol kuka van mellette. Olyat még nem hallottam, hogy a vendégnek kellett volna zsákokat vinni.
2/9 anonim válasza:
"zsakuba"
Nem tudom, hogy a te országodban ez mit jelent,
de amúgy szemetesvödörbe kell dobni a wc papírt, ahol láthatod, hogy az előtted lévők mit végeztek...
3/9 anonim válasza:
"Leptokariába "
Nyugodtan kereszteld át majd LeptoKAKIának.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát tisztára már depizem... Miért nem lehet rendes vastagabb csöveket rakni... Ész sehol?
2019. jún. 18. 22:49
5/9 A kérdező kommentje:
Vagy ha egy nagy keményet kinyomok akkor hívom őket hogy "big kula wc kaput?"
2019. jún. 18. 22:50
6/9 anonim válasza:
Annyira nem vészes a dolog. Mi például nagydolog után mindig "beleejtettük" a papírt, és sosem volt gond. Állítólag az a csatornarendszer van most is, amit még az ókori görögök építettek ki, és hát nem a mostani terhelésre lett kitalálva.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ahogy mondod, minden 1 törlés után 1x lehúzom...
2019. jún. 18. 23:06
8/9 anonim válasza:
Akinél eldugul, azt kiszámlázzák.
9/9 A kérdező kommentje:
Na itthon is vagyok, 2-3x törlésnyi papírt le visz... :D
2019. júl. 11. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!