Egy éjszakám lesz Rómánan?
Figyelt kérdés
Néhány hét múlva utazok az USA-ba. A gép Rómából indul, de elég korán a reggeli óràkban, így nekem már előző este ki kell utaznom. 9kor érünk Rómába az FCO reptérre és a gépünk másnap 7kor indul (5kor már ott szeretnék lenni) szállást nem foglaltunk, mert régóta szeretnénk újra körülnézni Rómában. Kb 10mire kikeveredünk a reptérről, leadjuk a kézipoggyászunkat a megörzőben. Este 10kor szeretnénk bemenni a városba, eszünk iszunk nézelődünk, ha megunkuk, visdzamegyünk a reptérre:)
Van valakinek talasztalata az éjszakai tömegközlekedésről valamint az árakról? Nyilván elolvastam amit a neten találtan, meg is értettem de kíváncsi lennék szenélyes tapasztalatokra. Mit érdemes ilyenkor éjjel megnézni mire kell figyelni stb:)
2019. jún. 17. 09:01
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom... Ha 10-kor indultok, 11-éjfél körül lesztek valahol benn. Ha 7-kor indul a gép, 4-re kell kimenni, nem 5-re. Vagyis 2-3 között indulni kell, még taxival is. Éjféltől 2-ig biztos nagyon látványos Róma... Teljesen értelmetlen ez az egész. Induljatok két nappal előbb, vagy felejtsétek el az egészet és vegyetek ki egy szobát a reptéren.
2/2 A kérdező kommentje:
7:40kor indul a gép és előző este 9kor száll le a gép:) nem szeretnék hamarabb indulni, nem Róma a célállomás csak gondoltuk ha már ott vagyunk nem a reptéren ülünk, hanem benegyünk egyet vacsorázni, sétálni a városba.
2019. jún. 17. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!