Milyen olcso szallas lehetosegek vannak Gorogorszagban ( lefkada szigeten )?
Szia!
Én szállásra az airbnb-t javaslom, az egyik legolcsóbb alternatíva. Ha nem ismernéd az oldalt ide magánemberek rakják fel a házuk, lakásuk, nyaralójuk és emiatt jóval olcsóbb mint bármelyik másik megoldás.
Ha a linkemen keresztül közvetlenül regisztrálsz most kapsz 9 ezer forint bónuszt amit az első foglalásodból automatikusan levonnak:
az airbnt-t ismerem mar de nem tunt nekem olcsobbnak mint egy hotel. Tobb agyas hostelbe szoktam menni, ott valoban olcsok a szallasok de itt nem volt ilyen lehetoseg.
Sajnos a szezon kozepen juliusban szeretnek menni, de nem igazan ertem milyen studiora gondolsz?
tobb napos keresgeles utan, most mar allithatom hogy nem az air bnb a legolcsobb, most mar van hasonlitasi alapom, legalabbis nem juliusi periodusba.
Amikor en szerettem volna semmikepp nem jott ki 450 dollar alatt plusz ilyen olyan Fee-k amik meg rajonnek.
Relativ nehezen de talaltam , 280 euroert mindenestol 9 napra kozel lefkada varoshoz 2 agyas szallast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!