Bulgáriában tudnak magyarul?
Figyelt kérdés
A napospartra gondolok. Boltban, szállodában tudnak azért magyarul?2019. jún. 10. 18:45
2/10 anonim válasza:
De alapvetoen ne arra szamits, hogy magyarul fogsz beszelgetni meg ugyet intezni
3/10 anonim válasza:
Másik túristák esetleg, az ottaniak nem. Németül vagy angolul náhol igen, de nem mindenhol.
4/10 anonim válasza:
Most voltam kamchiában, ott angolul se nagyon, és németül se tudtak, ugyhogy ilyen téren ne számíts túl sok jóra, de ha szerencsés vagy akkor azért elkaphatsz néhány emberkét aki tud valamilyen idegen nyelven
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2019. jún. 10. 20:11
6/10 anonim válasza:
ÉN orosszal nagyjából elboldogultam, mással nem.
7/10 anonim válasza:
Nem beszélnek magyarul, de épp ez a nagyszerű a külföldben.
8/10 anonim válasza:
Magyarul senki sem beszél; sőt angolul is csak kevesen értenek! Neszebárban, Szozopolban legtöbbször csak mutogatással, pantomimmel tudtuk megértetni magunkat.
9/10 anonim válasza:
De miért tudnának?
Te tudsz bolgárul?
10/10 anonim válasza:
Miért tudnának? A magyar aztán nagyon nagy, igazi világnyelv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!