Van ott turizmus, szóval gondolom nem lehet olyan nagy kunszt leszervezni.
2019. jún. 9. 13:45
3/10 anonim válasza:
Igen, simán, éppen most láttam:
kulonlegesuticelok.com
2019. jún. 9. 13:54
4/10 anonim válasza:
Aztan meg rakos leszel, de te tudod.
2019. jún. 9. 14:00
5/10 anonim válasza:
Igen lehet
2019. jún. 9. 15:14
6/10 anonim válasza:
Kimész Csernobilba es aztán sugárzó arccal jösz majd haza.
2019. jún. 9. 16:09
7/10 anonim válasza:
Csernobilban az első két atomreaktor blokk 2000-ig működött, szóval nem lehet akkora ott a sugárzás.
2019. jún. 9. 16:39
8/10 anonim válasza:
Azért nem úgy kell elképzelni Csernobilt és környékét hogy minden négyzetcentijén halálos dózisú sugárzást kapsz, plusz azért gondolom elmondanak pár óvintézkedést adnak radioaktivitásmérőt, meg gondolom elmondják hogy "ha recseg a mérőd akkor erősen javallott arrébb takarodni", de amúgy igen tény egyébként hogy van benne rizikó faktor, de aki erre vállalkozik az egyrészt ezzel tisztában van másrészt, nem sokkal veszélyesebb mint egy hegymászás, vagy hasonló veszélyesebb kirándulás.
Ami pedig a sorozatot illeti kedves utólag törölt válaszoló, valóban jó és ajánlom mindenkinek, nincs benne kifejezetten sok akció jelenet, mégis olyan izgalmas hogy én konkrétan szinte minden percében tűkön ülök.
2019. jún. 9. 17:53
9/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy már nem durva a sugárzás szintje. Nyilván, ha egészségre káros lenne, nem lehetne oda turistákat vinni. Utazási irodával lehet menni, és adnak sugárzásmérőt is. Régebben találkoztam egy külföldi pasival, neki nagyon bejött, azóta én is szeretnék elmenni. Bár sok helyen hallani, hogy most a sorozat miatt oda is özönlenek a turisták így én lehet napolom a projektet egy darabig. Ha én oda szerveznék utakat, tuti sokszorosára emelném most az árakat.
2019. jún. 9. 23:49
10/10 Kőbalta22 válasza:
Persze, hogy ki. Pl Gamma travel. Ajánlom őket. Négyszer voltam eddig :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!