Ebben a hónapban utazom Rijekába, még sosem voltam, tudtok írni egy két jó programot?
Van a városnak saját weblapj, látnivalókkal. Aztán van a tripadwisor rengeteg megnézendő dolog felsorolásával.
Megtennéd, hogy ezeket átrágod magad, aztán ha valami nem világos, akkor visszajössz kérdezni?
1. Válaszoló Köszönöm szépen!
2. Válaszoló
Azért tettem fel a kérdést mert személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi és nem arra, hogy milyen oldalon milyen programot tudok magamnak keresni, jól látod ezt én is megtudom csinálni éppen ezért az a kérdés, hogy tudnak e valamilyen programot ajánlani és nem az, hogy tudtok e olyan oldalakat mondani ahol nézegethetek programokat. Remélem így mostmár neked is világos,de amúgy ha nem érted a kérdést nyugodtan kérdezz, nem gáz! ;)
Utolsó. Ez vicces, minek a gyakori, ha nem akartok semmire választ adni, segíteni?
Jaaa, hogy a google mindent tud.. Igaz. Akkor a gyakori felesleges is, a te elképzelésedből kiindulva.
Vagy csak szerelmibánatos kérdés megengedett? Arra bezzeg tudtok írni, mintha muszáj lenne.
Engem is érdekelt volna a válasz. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!