Hova utazzak el amikor nagyon sok helyen voltam mar?
A szuleim nem szeretnek ugyanoda menni. Voltunk mar Spanyolban, Gorogben, Olaszban, Horvatban, Kinaban, Thaifoldon, Vietnamban, Ciprus, Csehorszag, Dania,Finnorszag, Franciaorszag, Dubai, Hollandia, Kambodzsa, Lengyelorszag,Latvia, Litvania,Malajzia, Szingapur, Marokko, Malta,Monaco,Nemet, Oroszorszag,Szlovenia, Szlovakia,Torokorszag.
Ezeket azert soroltam fel, mert ide nem szeretnenek a szuleim menni meg egyszer. ezen kivul tudnatok ajanlani szep, egzotikus helyeket Europaban?
Talan meg ha tudtok szep szigeteket/varosokat Spanyolorszagban vagy Franciaorszagban, az is johet(de Marseille, Paris, Barcelona, Kanari szigeteken kivul)
Junius vegen mennek 1 hetet.
Szerintem nézzetek körül a környéken...menjetek el Pécsre, nézzétek meg a környékét, vagy s Balaton-felvidékre. Esetleg a Szalajka-völgybe. Vagy Szlovákiába a Tátrába. Esetleg Székelyföldre.
De pl Ausztriát vagy Svájcot sem látom a listádon. Ahogy Görögországot sem. Montenegrohoz mit szólsz?
Kérdező!
Olyan vagy mint az a sznob amerikai házaspár, amelyik finnyásan affektálva dicsekszik, hogy voltak egy világ körüli úton, de nem tetszett.
Ezért jövőre máshová mennek.
Kérdező!
Olyan vagy mint az a sznob amerikai házaspár, amelyik finnyásan affektálva dicsekszik, hogy voltak egy világ körüli úton, de nem tetszett.
Ezért jövőre máshová mennek.
Neked ez abbol jott le, hogy nem akarunk megint oda menni ahol mar voltunk? Miert baj az hogy minel tobb helyre el akarunk jutni?
Alapbol irtam hogy lehet ajanlani szep helyeket Spanyol es Franciaorszagban azokon a helyeken kivul ahol jartunk mar.Semmi ertelme nem volt neked ezt leirni, en tanacsokat vartam nem pedig valami randomot aki par egyaltalan nem lenezo mondat utan azt mondja ram es a csaladomra hogy sznobok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!