Olaszországban a vonaton ha jegy nélkül utazom mi a következménye?
Nemrég voltam Olaszországban egy ÜGYBEN. Nem is ez a fontos. Érdekelne, hogy mi lehetett volna a következménye ha jön a kalauz? Ott mi történik ilyen esetben?
A:Rendőrt hívnak.
B:Pénzbírság és Rendőrt hívnak.
C:Rendőrt hívnak és bevisznek.
Komolyan érdekelne. Nem azért nem vettem jegyet mert nem volt rá pénzem. Hanem mert este volt és csak automaták voltak. Egy helyi srác is próbált segíteni, de ő sem talált olyan opciót ami nekem jó lett volna, a vonat mégis onnan indult és ért is velem a reptérig ahol vártak, de az nem fontos.
Jézusom, dehogy csuknak le :D
Szép is lenne ha azért mert valaki jegy nélkül száll fel a vonatra lecsuknák. (ha elkezd balhézni vagy durvulni a kalauzzal, na az már más, de ilyen viselkedést ha van jegye az utasnak se tolerálnák).
Több lehetőség áll fenn, lehet jegyet venni a vonaton a kalauztól 5€-val többe kerül így. Ha valami miatt nem tudod vagy akarod kifizetni akkor kapsz büntetést amit utólag kell befizetned csekken.
Ennyi.
(Olaszországban élek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!