Dubrovnik szeptember végén?
Idén úgy alakul, hogy szeptember végén tudok kivenni egy hosszas szabadságot. Arra gondoltam, hogy akkor elutazok egy mediterrán, tengerpart menti városba és a városnézés mellett fürödni is szeretnék majd a tengerben.
Én Dubrovnikot választottam (bár még nem foglaltam le a szállást).
Szeptember végén van esély arra, hogy elég meleg lesz a tenger és a levegő a fürdésre Dubrovnik környékén? Mennyire változékony az időjárás arrafelé?
Voltam már Dubrovnikban szeptember végén. Az idő nagyon kellemes volt, a víz határeset, nem volt valami meleg, de mi tudtuk élvezni és a strandon is kevesen voltak.
Viszont Dubrovnik egy hosszas szabadságra szerintem kevés lesz, 40 ezres város, szerintem érdemes kombinálni valamivel. Mivel mentek?
Szerintem nem rossz egy délután erejéig Dubrovnik, de napokig nagyon uncsi. Arról nem is beszélve hogy eszméletlen drága. A Trónok harca miatt felkapott lett és kb mindenért pénzt kérnek. Pl várfalra felmenni is pénzért lehet... elég nevetséges. És egy időben csak meghatározott számú ember lehet a városban tehát van hogy várni kell hogy bemehess... imádom Horvátországot de nekem Dubrovnik tényleg csak ilyen “ egyszer megnézős.”
Ha már arrafelé mész én Boszniát nézném meg a helyedben, nemrég voltam egyszerűen gyönyörű. Szarajevó-Mostar... Horvátország fele mikor mentünk lefele gyönyörű hegyek, tengerszemekkel ... szóval csodálatos, egzotikus, és filléres ország. Dubrovnik felé én beugranék ott is egy-két városba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!