Melyik EU országban tudnál hajléktalanként élni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy itthon összeomlott az életed, nincs senki akire számíthatnál de annyi erőd még van hogy elstoppolj az eu-ban valahová. Hol tudnád a 0-ról újra kezdeni?2019. máj. 7. 19:06
1/10 anonim válasza:
Most hajléktalanként kell élni vagy nulláról újrakezdeni?
2/10 anonim válasza:
én sehol nem tudnék hajléktalan lenni, előbb ölném meg magam
3/10 A kérdező kommentje:
1-es:nem ugyanaz?
2-es:miért?
2019. máj. 7. 19:27
4/10 anonim válasza:
voltam már olyan helyzetben hogy majdnem az utcára kerültem, és NAGYON rosszul viseltem. nem tudnék úgy élni, hogy nincs tető a fejem fölött
6/10 anonim válasza:
Osztrákban vagy Németben kb csak az hajléktalan, aki az akar lenni.
7/10 anonim válasza:
Itt is, ne aggódj. Ha valaki hajlandó dolgozni, akkor nehéz huzamosan az utcán maradni.
8/10 anonim válasza:
Sehol. Nekem Magyarországon nagyon jó. És nem vagyok hajléktalan sem.
10/10 anonim válasza:
Ha hajléktalanként kellene élnem (tehát huzamosan, nem az volna a cél, hogy mielőbb kitörjek belőle), akkor nyilván valami olyan helyen, ahol vannak természeti erőforrások, és nem fagyok halálra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!