Aki már járt Hollandiában, és szívott (? )
Figyelt kérdés
Tervezzük haverokkal, hogy kimegyünk júniusban pár napra Hollandiába, és hát tervben van a füvezés is, viszont az lenne a kérdésem, hogy ha mi nem akarjuk ott elszívni helyszínen a 'coffeeshopban' akkor hol lehet? Azt tudom, hogy utcán nem. Szállodában gondolom megint csak nem.. Valaki tapasztalt help.2019. máj. 6. 10:51
2/5 A kérdező kommentje:
Én biztos nem, utolsó kérdésemet 2017-ben tettem fel :D
2019. máj. 6. 12:26
3/5 anonim válasza:
Saját lakás, saját autó. Amsterdamban az utcán sem foglalkoznak vele.
4/5 anonim válasza:
Annyira vegyetek komolyan ezt az egeszet, hogy a rendor elott gyujtogattam a spanglim veget vervoros szemekkel :D
Csak mosolygott.
5/5 anonim válasza:
Utcán, lehet ahol rossz szemmel nézik azok a helyek ahol nem lehet kapni spanglit. Tehát ha veszel egy cofeeshopban és nem akarod ott elszívni lehet nem tudsz vele beülni egy másik kávézóba hogy ott eltold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!