Budapestről Párizsba busszal vagy vonattal érdemes menni?
A TGV-n azután tényleg lehet szemlélni a tájat...
Kb. annyit lát belőle, hogy hussssss.
:)
Ti nem szoktatok gondolkodni?
Nyilván a kérdezo nem az utopalya korlatjara kivancsi amit valoban nemehet latni nagy sebessegnel. hanem a tájra amit viszont lehet. Mi az hogy nem latna belole semmit 90 es temponal? Szerinted ha van melletted vagy korulotted egy hegy akkor azt ugy latod hogy huss??? -.-
Ha ez igaz lenne akkor svajcban ausztriaban minek inditanak vasutvonalakat csak a latvany miatt?
Egyebkent ha kombinalva mesz az a legjobb .
Nagyon szep utvonalon megy a busz es a vonat is. Nagyvarosokon is keresztul megy.
18 ora az ut.
Előző!
"Mi az hogy nem latna belole semmit 90 es temponal? Szerinted ha van melletted vagy korulotted egy hegy akkor azt ugy latod hogy huss??? "
A "husss" a TGV-re vonatkozott ami nem 90-el megy, hanem 320 km/ó körül.
(Egyszer próbáld ki te is.)
Azzal a tempoval is latna a korulotte levo dolgokat. Nyilvan nem azt ami 1 m re van
En is mentem mar annyival igaz autoval. Es mindent lattam .
Nincs az a pénz, amiért én buszon szenvedjek végig 20 órát Budapestről Párizsig.
Utaztam én régebben így sokat és nem akarok 20 órán keresztül büdösben, oroszlánszagban utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!